Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szakkörök, délutáni órarend

2013.09.23

 

 Tisztelt Szülők, Másodikos diákok!

Minden nap 5 óránk van az órarendben. Ez 12,35-ig  tart. Ez után a 6. órában  / 12,50-től 13,35-ig levegőzés, játék. Jó időben a szabadban, eső esetén a teremben játék.  13,45-től naponta közös tanulási idő 14,30-ig. Utána uzsonna. Akinek még leckéje maradt az befejezi, utána játszhat fél négyig. Ha valakinek szakköre van, és nem tudja a többiekkel együtt megírni a leckét, annak otthon kell pótolnia.

Hétfőn Szabolcs, Rebeka, Lóri,  a 6. órában tehetségfejlesztő foglalkozáson vesz részt. A hetedik órában Kézműves szakkör van. Petra, Lili, Karina, Fanni jelentkezett ide eddig. Fél háromtól negyed négyig tánc van Panni nénivel. Erre az előzően leírt lányokon kívül Panna  és Erzsike is jár. Negyed négytől négyig a fiúknak van foci. Lóri, Bence, Venci, Zsolti, Dani, Gyuri, Márk és Szabi jelentlkezett, és még egy bátor leány: Zoé.  Ez a nap a legmozgalmasabb, mert Lilinek, Petrának és Pannának utána fél ötig furulyaóra is van. Esetleg ezen a napon maradhat el valakinek házi feladata.

Kedden a 6. órában evangélikus hittan van.

Csütörtökön Fanninak, Karinának és Lórinak furulya van a 6. órában.

Pénteken a 7. órában énekkart tartok. Jelentkezett: Panni, Karina, Erzsike,Fanni, Lili, Petra.

 Ha még valaki szeretne jelentkezni valamelyik programra, akkor szóljon.

Programok még szeptemberben:

        26-án, ha nem esik az eső, akadályverseny /gyalogtúra / lesz a falu környékén.

        Kényelmes cipő, réteges öltözék, enni-innivaló szükséges.

        30-án 17 órakor szülői értekezlet lesz.

   Minden szeptemberben megünnepeljük a Magyar Népmese Napját. Erre minden tanulónak 1 db népmesét kell kiválasztani. A címét le kell írni a magyar füzetbe , majd a tartalmát elmesélni a többieknek. Egy részletet ki is kell választani, gyakorolni a hangos olvasását, és órán felolvasni a többieknek. Rajz órán illusztrációt is fognak készíteni hozzá.

Mindenkinek jó tanulást, hasznos délutáni programokat kívánok!                  Erzsike néni